2 Ekim Pazar günü yapılan Düzce Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Seçimlerinde, üyeler artık kavga değil Düzce’ye hizmet istediklerini kullandıkları oylar ile gösterdi.

Düzce ekonomisinin ve sanayinin gelişmesi, TSO’nun ortak akılla yönetilmesi için kurumun başına işin ehli ve herkes tarafından kabul gören isimlerin geçmesini isteyen 11 gruba mensup üyelerin çoğunluğu Düzce TSO Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ve Meclis Başkan Adayı Tanju Acar’dan yana tercihini yaptı.

Bu akşam Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ve Meclis Başkan Adayı Tanju Acar Hacı Dayı Tac Restoranda düzenlenen toplantıda, yeni seçilen TSO Meclis Üyeleri ile birlikte bir araya geldi. Düzenlenen toplantında meclis üyeleri, Düzce’nin menfaati için TSO’nun ortak akılla yönetilmesi konusunda karar aldı.

Toplantıya katılan meclis üyelerinin tamamı TSO Yönetim Kurulu Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ve Meclis Başkan Adayı Tanju Acar’a tam destek verdi.

Meclis üyeleri, Düzce İş Dünyasının yeni ve genç yüzlerle temsil edilmesini isterken, ortaya çıkan tablo ise TSO’daki siyaset üstü değişimin ayak sesleri olarak değerlendirildi.