Düzce Otobüsçüler, Minibüsçüler ve Servis Araçları Odası Genel Kurulu bugün yapıldı. Genel Kurula Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mustafa Kayıkçı, Oda Başkanları ve oda üyeleri katıldı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri, yaşanabilecek herhangi bir olaya karşı genel kurulun yapıldığı salonun içinde ve dışında geniş güvenlik önlemleri alırken, oy kullanacak üyeler ve misafirler Genel Kurulu yapıldığı salona üstleri aranarak alındı.

Divan Kurulu Üyelerinin seçilmesi başlayan kongre de DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı Divan Başkanlığına; Düzce Bakkallar, Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Vildan Şamandar, Demir ve Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Geçici, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Osman Ataseven ve Düzce Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Bülent Keser ise Divan Üyeliklerine seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile devam eden Genel Kurulda, yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Katılımın yüksek olduğu Genel Kurulda oy verme işlemi saat 17.00’da tamamlandı.

Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından yapılan sayımlarda mevcut Başkan Bülent Özbakır, en yakın rakibi Hasan Ateş’e 19 oy farkı attı. Seçim sonuçlarına itiraz edilmesinin ardından oy pusulaları yeniden sayıldı. Sayımlarda Bülent Özbakır 197, Hasan Ateş ise 187 oy aldı. Sonuçların açıklanmasının ardından yeniden oda başkanlığına seçilen Bülent Özbakır’ın taraftarları büyük mutluluk yaşadı. Seçimlerde diğer aday Burak Sürmeli ise 15 oy alabildi.  

HABER: Savaş ARI