AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin’in Ulaştırma Bakanlığı’nda yaptığı temaslar sonuç verdi.

Geçtiğimiz yıl nisan ayında Ankara’ya giderek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüşen heyet, Düzce’de karayollarının bakım onarım ve yeni yol yapım çalışmalarının daha hızlı ve verimli bir şekilde ilerlemesi için Karayolları Düzce Şefliği’nin kurulması talebini iletmişti.

Karayolları sorumluluğunda 3 önemli yol var

D-100 Ankara-İstanbul karayolu, D-655 Batı Karadeniz bağlantı yolu ve Anadolu Otoyolu olmak Karayolları Genel Müdürlüğü’nün sorumluluğunda olan üzere 3 önemli güzergâhın geçtiği Düzce için müjdeli haberi Milletvekili Ayşe Keşir paylaştı. Keşir, Karayolları Düzce Şefliği için bakanlıktan onay çıktığını duyurdu.

Bakanlıktan onay çıktı

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Vekil Keşir, “Düzce’mizin bir ihtiyacını daha karşılamanın sevincini yaşıyoruz. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’mızdan talep ettiğimiz; Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışacak, Düzce Şube Şefliği’nin onayı çıktı. Şehrimize hayırlı olsun. Teşekkürler Adil Karaismailoğlu Bakanım.” ifadelerine yer verdi.

Kısa süre içinde çalışmalar başlayacak

Şu anda Bolu Şefliği’ne bağlı olan Düzce, bu sayede kendi şefliğine kavuşarak bakım ve onarım çalışmaları Düzce merkezli olarak planlanıp gerçekleştirilebilecek. Daha önce konuya ilişkin yapılan açıklamalara göre şefliğin D-655 karayolu üzerinde kurulması beklenirken çalışmaların kısa süre içerisinde başlaması planlanıyor.  

HABER: Mehmet GÜNESEN