MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, yıllardır bir türlü bitirilemeyen ve Yığılcalılar’ın beklemekten usandığı Yığılca yolunda çalışmaların devam ettiği alana bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Vekil Yılmaz, çalışmalarda gelinen son noktayla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

‘TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ’

Ziyarete ilişkin fotoğraf karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Yılmaz, “Yapımı devam eden Yığılca Yolunda incelemelerde bulunduk. Konunun takipçisi olacağız” notuyla ‘takipçisiyim’ vurgusu yaptı.

YILMAZ ÇÖZÜM İSTEMİŞTİ

Geçtiğimiz yılın sonunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın bütçesi görüşülürken söz alan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce'nin ulaşım ve altyapıyla ilgili yaşadığı sıkıntılardan bahsederek, bakanlıktan çözüm istemişti.

BAKANLIK ÖNÜMÜZDEKİ YILLARI İŞARET ETMİŞTİ

Bakanlıktan gelen cevap yazısında Yığılca yolu için de ödenek ve ihale için gelecek yıllara işaret edilmişti. Bakanlık, “Yığılca Yolu'nda yapım çalışmaları devam etmekte olup, ihale kapsamında yapılamayan dengeli konsol köprü (230 m.) ile tek tüp tünelin (292 m. proje çalışmaları tamamlanmıştır. Söz konusu ikmal ihalesinin ödenekler çerçevesinde önümüzdeki yıllarda hale edilmesi planlanmaktadır.” bilgilendirmesi yaparak ilerideki yılları işaret etmişti.  

HABER: Mehmet GÜNESEN