Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan'ın ilçesinin geleceğine yönelik yaptığı üç günlük Ankara ziyaretleri sona erdi.

Gölyaka'nın önemli sorunlarının görüşüldüğü ziyaretlerde Başkan Demircan, ilk olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürü Turan Konak'ı makamında ziyaret etti. Başkan Demircan, Konak'tan ilçedeki projelerle ilgili sorunlarının çözümü konusunda destek istedi.

Gölyaka'da spor alanında önemli projelerin hayata geçmesi adına Gençlik ve Spor Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Ahmet Dilsiz'i makamında ziyaret ederek Ankara temaslarına devam eden Demircan, ilçenin tarihi ve kültürel yapısı, spor alanındaki projeleri hakkında Dilsiz'e bilgiler verip, ilçedeki projelerle ilgili destek istedi.


Başkan Demircan, Ankara'da yaptığı birebir görüşmelerde Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan'ı da makamında ziyaret ederek Kardüz Yaylası için kaynak aktarma ve yer tahsisi konusunda çalışmaları başlattığı için teşekkür etti.

İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ile yaptığı görüşmeler olumlu geçen Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Karayolları 4. Bölge Müdürü İlhan Aytekin ile de ilçe bağlantı yollarındaki sorunların çözüme kavuşturulması konularını görüşüp destek sözü aldı. 


Son olarak TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanı Ahmet Yurtman'ı da makamında ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunan Başkan Demircan, Ankara temaslarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "İlçem için hangi kapı çalınması gerekiyorsa hiç üşenmeden ziyaretlerimizi sürdürerek Gölyaka'mıza hizmetlerin gelmesi için gerekli
çalışmaları sürdürmeye devam edeceğiz." dedi.