Düzce merkeze bağlı Kadıoğlu Köyü’nde vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirdiği caminin lavabo ve tuvaletlerinin kirliliğe teslim olması tepki çekti.

Öncü Whatsapp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)’na gönderdikleri görüntü ve fotoğraflarla camideki içler acısı durumu gözler önüne seren köylüler, muhtarın sorumsuz tavrından yakındı.

Camideki kirlilik kadar yıpranan Türk bayrağının değiştirilmemesine de içerleyen tepkili vatandaşlar, hizmet alamamaktan yakındı.

Durumu defalarca bildirdikleri ancak sonuç alamadıkları muhtarın bir koordinasyon sağlaması halinde köydeki herkesin cami için gerekeni yapacağını vurgulayan köy sakinleri şunları kaydetti:

“Düzce’nin Kadıoğlu Köyü’nde oturmaktayım. Camimizin lavaboları gördüğünüz üzere kullanılmayacak durumdadır. Camiimizde dalgalanan Türk bayrağı paramparça bir vaziyette. Köy muhtarına bir şey söylenmemekte ne desek ‘Eski muhtardan kalan şeyleri ben neden yaptırayım?’ diyor. Köyümüzde hiçbir hizmet yok. Allah’a emanet gidiyoruz. Artık sizin aracılığınız ile sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. İbadethanemizin durumu ortada. Cenazelerde, bayramlarda misafirimiz camiye gidecek diye utanır olduk. Köyde herkes de fındık var. Muhtar önderlik etse biraz para toplansa en azından tadilat yapılır. Ama maalesef muhtarın umurunda değil.”