23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayın ile kutladı. Müdürlüğün resmi instagram hesabı @duzceilmem üzerinden yapılan canlı yayın yaklaşık 50 dakika sürdü. Canlı yayında yapılan çeşitli etkinliklerle öğrenciler 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşamış oldu.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan canlı yayın programında; Güzel Sanatlar Lisesi Müzik öğretmenleri Ahmet Emre Esen ve Recai Buber, Farabi Lisesi Müzik Öğretmeni Ahmet Kaya, Toki Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Sınıf Öğretmeni Utku Demiralay, Doğanlı Eşref Taşhan İlkokulu ve Ortaokulu Okul Öncesi Öğretmeni Fatma Savcı, Halk Eğitim Merkezi Bilgisayar Öğretmeni Serkan Yazıcı, Güzel Sanatlar Lisesi Öğrencileri İrem Çağlayan ve İrem Ayyıldız, Farabi Lisesi Öğrencisi Ecenur Karabacak, 23 Nisan İlkokulu Öğrencimiz Nisa Sena Taşçı ve bölgemizin yetiştirdiği değerli tiyatro sanatçıları Yılmaz Aksoy ve Yetkin Yılmaz görev aldı.

Canlı yayın programı Saygı Duruşu, İstiklal Marşı, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'in konuşmasının ardından, günün anlam ve önemine uygun şiirler, şarkılar, gösterilerle devam etti. Program büyük bir beğeniyle izlendi.

Canlı yayın programının ardından, Müdürlük tarafından düzenlenen Online Satranç Turnuvası başladı. Turnuvaya 223 öğrenci katıldı.

Ayrıca 23 Nisan haftasında öğrencilerin evlerinde yaptıkları yüzlerce etkinlik, öğretmenlerimiz tarafından Müdürlüğün sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Son olarak Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. Yılının büyük bir coşkuyla kutlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.