Çoban mevkiin de yaklaşık 2400 metre kare alan üzerinde hayat bulacak yeni itfaiye merkezi için ihalenin sonuçlanması ile birlikte derhal çalışmalar başlayacak ve Düzce modern itfaiye binasına ve teşkilatına en kısa zamanda kavuşacak.

BELTAŞ İHALEYİ ALDI

İtfaiye Müdürlüğünün yeni binası için yapılan ilk ihaleyi kazanan firmanın şartları yerine getirmemesinden ötürü ihale 2’nci en yüksek fiyatı veren firmaya verildi. Azmimilli Mahallesinde bulunan mevcut itfaiye binasının, Çoban mevkisine taşınarak her bölgeye ve olası yangınlara hızlı şekilde müdahale edebilmesi adına gerçekleştirilen ihaleyi kazanan firmanın eksik evraklarını tamamlayamamasından ötürü ihale, ikinci en yüksek fiyatı veren BELTAŞ şirketine verildi.

ÖZLÜ “ HAYIRLI OLSUN”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni itfaiye binasının ihalesini yaptıklarını belirterek , “İtfaiye teşkilatı can ve mal güvenliği açısından hayati önem taşıyan bir birim.  İtfaiye teşkilatımız yangın ve afetle karşı karşıya kalır kalmaz her zaman diliminde hazır bulunması gerekir. Olaylarda zamanla yarışılıyor, anında müdahale etmek, can kaybının yaşanmaması adına önemli. Bu noktada üstümüze düşen her şeyi yapmaya hazırız. Yeni binamız ile hem itfaiye teşkilatımıza hem de Düzce’mize bir eser kazandırmış olacağız. Allah afetlerden korusun, itfaiye binamız Düzce’mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.