Karaca Mahallesi’nde insanlık dramı yaşanıyor. Karaca Mahallesi Şantiye Sokak’ta bulunan Akmanlar Apartmanı’nda yaşayan ve kendisini başka kadınla aldattığı gerekçesi ile eşinden ayrılan Yıldız İşcan, 2 çocuğu ile yaşam mücadelesi veriyor. Yaşadığı maddi zorluklar nedeniyle oğlunu okula gönderemediğini söyleyen İşcan’a bir kötü haber de yaşadığı evin sahibinden geldi.

Ev sahibinin kısa süre içerisinde evi boşaltmalarını istediğini kaydeden İşcan, borçları nedeniyle doğal gazlarının kesildiğini, bu nedenle çocuklarına elektrikli soba üzerinde yemek yapmaya çalıştığını dile getirdi. Küçük kızına bez alamadığını ve ailesinin de kendisine sahip çıkmadığını anlatan İşcan, Düzceli hayırseverlerden kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

Yaşadığı mağduriyeti Öncü Haber mikrofonuna anlatan İşcan, “Bir ihanet nedeniyle eşimle ayrıldık. Yaşadığım mağduriyet, şu anda çok büyük imkânsızlıklar içerisindeyim. Faturalarımı ödeyemiyorum, hepsi birikti. Eşimin bizi terk etmesiyle beraber kiralarımızı ödeyemedik. Bu yüzden ev sahibi de evi boşaltmamızı istiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum, sağ olsun komşum evinden yemek yapıp getiriyor. Çocuklarımı o şekilde doyurmaya çalışıyorum. Ailemden, annemden, babamdan hiçbir yardım görmüyorum, arayıp sormuyorlar bile. Sosyal hizmetlere yardım başvurusunda bulumdum, oğlumun eğitimi için. Oradan gelen bin 600 TL’lik bir yardım alıyorum. O da kira ve faturalarıma bile yetmiyor. Oğlumun montunu bile öğretmeni hediye etti. Oğlumu da imkânsızlıklar nedeniyle okuluna gönderemiyorum.” dedi.

İşcan’a yardım elini uzatacak hayırsever vatandaşların Karaca Mahallesi Şantiye Sokak Akmanlar Apartmanı Daire 2’den kendisine ulaşabilirler.

HABER: Savaş ARI