Düzce Belediyesi tarafından çocukların fiziksel, ruhsal ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile planlanan Çocuk Kulübü kayıtları 26 Ağustos Pazartesi günü başlayacak. 

7-14 yaş aralığındaki tüm çocukların kayıt yaptırabileceği Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü’nde bu yıl 4-6 yaş aralığındaki çocuklar için de bale, jimnastik ve drama atölyeleri yer alacak. 5-6 yaş aralığındaki çocuklar için ise tam gün ve yarım gün seçeneği ile anasınıfı hizmeti de verilecek.
 
Çocuklar; robotik kodlama, gitar; bağlama, piyano, yan flüt, bateri, görsel sanatlar, fen bilimleri, İngilizce, Fransızca, mutfak sanatları, fiziksel gelişim, halk dansları, zeka oyunları, değerler eğitimi, sahne sanatları, tasarım atölyesi olmak üzere 17 farklı atölyeden tercih yapabilecekler.


 
Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü’nde güzel sanatlar lise ve fakültelerine hazırlanan öğrenciler için ise güzel sanatlara hazırlık kursları ile öğrencilerin çalışmalarına destek verilecek.
 
Veliler ise drama, İngilizce, Fransızca ve müzik atölyelerinden faydalanabilecek.

Ayrıntılı bilgi için 0523 02 44 numaralı telefondan Düzce Belediyesi Çocuk Kulübü’ne ulaşılabileceği yetkililer tarafından bildirildi. 

Haber: H. DURNA