20 Kasım Dünya Çocuk Hakları gününde AK Partili Düzce Belediye Meclis Üyelerinden anlamlı bağış geldi. Düzce Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan Günden ile birlikte Düzce Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nü ziyaret eden AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, ihtiyaç sahibi çocuklar için başlatılan “Çocuklar Üşümesin” kampanyasına mont desteği verdi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Düzce Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan Günden, “Düzce Belediyesi Ak Parti Meclis Grubu Meclis üyelerimiz ile bu anlamlı günde, Belediyemizin Sosyal Yardım İşleri müdürlüğünü ziyaret ettik. Belediyemizin Sosyal yardım işleri ile ilgili bilgiler aldık.

Müdürlüğümüzün başlattığı '' çocuklar üşümesin'' kampanyasına, Ak parti Düzce Belediyesi Meclis Grubu olarak desteğimizi ve katkımız sunduk. Bu zor zamanlarda ihtiyaç sahibi çocuklarımız için böyle güzel, böyle insanın içini ısıtan çalışmalarından dolayı bu hayırlı ve güzel işte emeği olan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Durumu müsait olan hayırsever vatandaşlarımızı, iş adamlarımızı bu hayırlı ve güzel işlere de katkıda bulunmaya davet ediyoruz” dedi.

HABER: Savaş ARI