2001 yılından bu güne Özel damak tatları ve hizmet kalitesi ile Akçakoca’da balık severlerin uğrak mekânlarından olan Hamsi Balık Restoran, Düzce’ye de bir şubesini açıyor.  Cumartesi günü Krempark AVM karşısında hizmete açılacak olan Hamsi Balık Restoranın açılış töreninde, katılımcı misafirlere hamsi ikram edilecek.

“Düzce’deki bu lokasyon bizim için çok önemliydi”

Konu ile ilgili Öncü Haber mikrofonuna özel açıklamalarda bulunan Hamsi Balık Restoranın işletmecisi Ali Çubukçu,  “Uzun zamandır Düzce’ye Hamsi Balık Restoranı açma planlarımız vardı. Ancak araya giren bizim dışımızdaki etkenler, sürecin uzamasına neden oldu. Biz bu zaman dilimi içerisinde pandemi süreci yaşadık. Normalleşme süreci ile birlikte burada bize bir fırsat doğdu. Çünkü buradaki lokasyon bizim için çok önemliydi. Bir arkadaşımız burasını kiralamış, bize devretti. Yeri de biz doğru bulunca zamanı değerlendirelim istedik” dedi.  

“Bafra Pidesi lezzetini de müşterilerimize sunacağız”

Restoran da deniz mahsulleri dışında Bafra Pidesi lezzetini de müşterilerine sunacaklarını kaydeden Çubukçu, “Burada deniz mahsullerinin dışında Bafra Pidesini müşterilerimize sunacağız. Biz bunu Akçakoca’da ki müşterilerimize yapıyorduk. Başarılı bir ürün bizim için, beğenildiğini düşünüyoruz. Bu yüzden aynı tadı burada da sunmak istiyoruz. Önümüzdeki yakın zamanda, yani 1 ay gibi süre içerisinde Bafra Pidesi hizmetine başlayacağız. Burada, bugün için sadece deniz mahsullerimiz var, alkolsüz olmak koşulu ile. Akabinde Bafra Pidesi devreye girecek. Bahara doğru da kahvaltı menüsünü dahil etmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

 Çubukçu ayrıca, “Cumartesi günü açılışımız var. Bunu elimizden geldiğince duyurmaya çalışıyoruz. Biz açılışımıza tüm Düzce halkını davet ediyoruz. Açılışımıza katılan misafirlerimize ücretsiz olarak hamsi ikram edeceğiz” açıklamalarında bulundu.