Bolu’dan vekil seçilmesine karşılık Düzce’nin üzerinden elini çekmeyen ve bu büyük vefasıyla Düzce siyasi tarihine adını ‘Efsane siyasetçi’ olarak yazdıran Necmi Hoşver, beklenen operasyon için önceki gün ameliyat masasına yattı. Geçtiğimiz hafta telefonla görüştüğü Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal aracılığıyla memleketine selamlarını gönderen ve Düzceli hemşehrilerinden hellalik isteyen büyük siyasetçi Hoşver’in ameliyatının sorunsuz geçtiği öğrenildi.

Ameliyata alındığı Başkent Üniversitesi Ankara Hastanesi’nde tedavisi devam eden ve 30 Nisan Cumartesi günü taburcu olması beklenen Hoşver’i ziyaret eden Düzceli Gazeteci Osman Altınışık, ‘Geçmiş olsun’ dileklerini ilettiği Hoşver’in sağlık durumu hakkında bilgiler verdi. Tecrübeli siyasetçi Hoşver’in ameliyatının başarılı geçtiğini aktaran Altınışık, sohbetleri sırasında, dualarla kendisini yalnız bırakmayan Düzceliler’e çok teşekkür ettiğini söyledi.

Hoşver’in ameliyat haberini alarak soluğu hastanede alan Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat da yakın dostuna acil şifalar diledi.

Bilindiği gibi 1991 yılında Doğru Yol Partisi’nden parlamentoya girerek 3 dönem Bolu milletvekilliği yapan ve memleketi Düzce’ye tıp fakültesi başta olmak üzere birçok önemli yatırımın kazandırılmasını sağlayan efsane siyasetçi Necmi Hoşver, Bolu’nun milletvekili olsa da tıpkı Düzce’nin vekiliymiş gibi şehre katkı sağlamasıyla gönüllere taht kurdu.

Öncü Medya Ailesi olarak deneyimli siyasetçi Hoşver’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz…