Farklı tasarım ve çizgileriyle bir dünya markası olan Peugeot, Kervan Otomotiv güvencesi ile artık Düzce’de. Düzce’nin önde gelen otomotiv firmalarından olan Kervan Otomotiv, bir dünya markası olan Citroen’in ardından, yine dünya markası olan Peugeot’u da bünyesine kattı.

Durdu: “Peugeot’u bünyemize katmanın haklı gururunu yaşıyoruz”

Kervan Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu, PSA Grubu ile bayilik sözleşmesini imzaladı. Konu ile ilgili Öncü Haber Mikrofonuna konuşan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Şemsi Durdu, Peugeot’u bünyelerine katmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Peugeot, PSA grubunda 100 yılın üzerinde hizmet veren bir grubun markalarından biridir. Bölgede bu aksta, yaklaşık olarak Karabük – Kastamonu’ya uzanan aksta Peugeot’un uzun yıllardır eksikliğini biz otomotiv sektöründe tespit ettik. Bu tespitimizin ardından heyecanla müracaatımızı gerçekleştirdik. Pandemi nedeniyle tesisimiz yaklaşık 1 yıl sonra tamamlanmıştır. Şubat ayı itibariyle biz PSA ile iş birliği kurarak imzaları attıktan sonra bu heyecanı bölgemize yansıtmak üzere tesislerimizin yapım aşamasını tamamladık. Çok şükür ki çok güvendiğimiz ve 100 yılı aşkın süredir hizmet veren bir kuruluşu bu bölgeye getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

“Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz”

Kervan Otomotiv olarak her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarının altını çizen Durdu, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Peugeot, sektöründe çok iddialı çizgileriyle, ürün gamıyla, otomobil ve hafif ticari tarafında da çok üst düzey kampanya ve kalitesiyle kendini uzun yıllardır ispatlamış bir markadır. Dolayısıyla biz otomotiv sektöründe PSA Grubu’ndan Opel’i yaklaşık 20 yıldır devam eden bölge hizmetinin yanına Peugeot’u kattığımız için gururluyuz ve tüm müşterilerimize, bizden önce Peugeot alan müşterilerimize de servis hizmetleri, kaporta – boya, mekanik hizmetleri vereceğiz. Müşterilerimizi uzak bölgelere göndermemek adına bu hizmetimize de başlamış bulunmaktayız. Yaklaşık 6 vilayete hitap ediyoruz. Düzce, Bolu, Karabük, Kastamonu, Bartın ve Zonguldak. Bu hitap ettiğim illere hizmet verdiğimiz için inşallah daha da mutlu olacağız. Hizmet verdiğimiz bölgelerde müşteri memnuniyetini takım arkadaşlarımla birlikte en üst düzeyde tutuyoruz.”

Reyhanoğlu: “Peogeot Türkiye’de büyüyen bir marka”

Bugün Kervan Otomotiv’i ziyaret eden PSA Grup Türkiye Satış Direktörü Gülin Reyhanoğlu ise, Peugeot’un Türkiye’de büyüyen bir marka olduğunu kaydederek, şu ifadelere yer verdi:

Biz Kervan Otomotiv’i ve Şemsi Bey’i zaten Opel’den dolayı Grup PSA olarak tanıyorduk. Bu bölgede Şemsi Bey’in de belirttiği üzere Peugeot markasına satış ve satış sonrası hizmet vermekte bir eksikliğimiz vardı. Peugeot Türkiye’de büyüyen bir marka, müşteri memnuniyeti ile büyüyen bir markadır. Kervan Otomotiv’in hem müşteri memnuniyetini, hem de hizmet kalitesini sağlayabilecek iyi bir yeni bayimiz olduğunu düşünüyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Biz başarılarımıza başarı katacaklarından çok eminiz. Kendilerine ‘aramıza hoş geldiniz’ diyoruz. Grup PSA olarak tedarik sıkıntısı sektörün genelinde yaşanmış olsa da biz oldukça hızlı tepki veren, oldukça hızlı önlem alan gruplardan biriydik. Geçtiğimiz sene de grubumuzda tedarik sıkıntısını minimum düzeyde yaşayan markalar oldu. Bu sene de ilk çeyrekte tedarik sıkıntısı yaşamadık. Önümüzde ki dönemlerde de sıkıntı yaşanmaması için gerekli aksiyonlar grup yöneticileri tarafından alındı. Biz, hitap ettiğimiz kitle de aslında rekabetçiyiz. Ama tabi ki ürünlerimiz oldukça güzel, parakende müşterisinin beğenisini kazanan ürünler. Sadece fiyat değil, ürün kalitesinde de oldukça rekabetçi olduğumuzu düşünüyorum.”

Durdu, Kervan Otomotiv'de bir otomobil sahibinin tüm ihtiyaçlarının karşılanabileceği niteliğe sahip tesislerinin bulunduğunu, cam filminden, araç makyajına, titanyum kaplamadan, pasta cilaya, her marka ve model araca LPG montajından, detaylı araç temizliğine ve daha bir çok hizmetin servislerinde müşterilerinin hizmetinde olduğunu dile getirdi. 

Durdu son olarak PSA Türkiye yöneticilerine, PSA Genel Merkez ve idarecilerine teşekkür etti.

Savaş ARI / F. UÇAR