Düzce Belediyesi, şehrin muhtelif yerlerinde bir yandan yol bakım-onarım çalışmalarına devam ederken, bir yandan da kaldırımlar yenileniyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar doğrultusunda, dört bölgeye ayrılan Düzce'nin cadde ve sokaklarında deforme olan kaldırımlar elden geçiriliyor, eskiyen taşların yerini yenileri alıyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yaz dönemi boyunca yürütülecek çalışmaların adresi İstanbul Caddesi, Cedidiye, Camikebir, Aziziye ve Azmimilli mahalleleri olarak sıralandı.

Çalışmalar kapsamında şehrin 56 mahallesinde yollara kalite ve konfor kazandırıldığı belirtilen açıklamada şunlar kaydedildi: "Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yapılan planlama kapsamında cadde ve sokaklarımızdaki kaldırımlarda hummalı bir çalışma gerçekleştiriliyor. Ekiplerimizce bir yandan asfalt yenileme, bakım ve onarım çalışmaları ile yeni yol ve yol genişletme çalışmaları sürdürülürken bir yandan da kaldırım-tretuvar yenileme ve bakım-onarım çalışmaları ile taşıt ve yaya ulaşımını elverişli hale getiriyoruz. Çalışmalarımızla şehrimizin yaşam kalitesini arttırmaya devam edeceğiz."