Düzce’nin kuruluşu en eski yerel gazetesi olan Düzce Postası, Maradit Ailesi’nden Kubilay Ailesi’ne geçti. 26 Nisan 1951 tarihinde şehrin ilk gazetesi olarak Merhum Gazeteci Bedrettin Maradit tarafından kurulan Düzce Postası Gazetesi’nin satışı bir süredir gündemdeydi.

Bedrettin Maradit’in vefatından sonra işlerin başına geçen Aydın Maradit, yerel basın sektöründen ayrılma kararı aldı. Bu doğrultuda Düzceli tanınan ve sevilen iş insanı Bayram Ali Kubilay ile Maradit Ailesi arasında yakın tarihte başlayan görüşmeler olumlu sonuçlandı.

Satış rakamında anlaşılması ile birlikte hızlı başlayan devir işlemlerinin son aşamaya geldiği öğrenildi. Düzce’nin en köklü yayın kuruluşunun sahibi olan Bayram Ali Kubilay Öncü Haber’e yaptığı açıklamada, “Düzce Postası Gazetesi’nin tarafımdan satın alma işlemi ön protokolü tamamlandı. Resmi devir işlemleri yakın zamanda tamamlayacağım inşallah. Camiamıza hayırlı olsun.” dedi.

Öte yandan 2018 yılında gerçekleşen devir teslimle Türkseven Şirketler Grubu bünyesine geçen Öncü Medya Grubu’ndan sonra Düzce Postası’nın el değiştirmesi Düzce medyasındaki ikinci büyük devir oldu.