Vatandaşın çöp sorunu bitmiyor. Sorunlarının çözülmesini isteyen vatandaşlar çareyi Öncü Haber WhatsApp ihbar hattına ulaşmakta buldu.

Dün gece Beyciler Mahallesi 1589. Sokakta bulunan çöp konteynerlerinin taşması sonucu görüntü kirliliği ve kokudan rahatsız olan vatandaşlar Öncü Haber WhatsApp ihbar hattımıza ulaştı.

Konteynerlere atılan çöplerin toplanmamasından yakınan vatandaşlar yetkililere ulaşıp sorunun giderilmesini istediklerini fakat gelen giden olmadığını iddia ettiler.

Beyaz masayı defalara aradığını belirten bir vatandaş, “Akşam 11’de kaç kere aradım. Saat 12 oldu neredeler? Mahalleyi çöp götürüyor.” diyerek isyan etti.



 
“Atılan hayvan derileri koku yayıyor”

Öncü Haber WhatsApp ihbar hattına ulaşan bir vatandaşın iddiasına göre Aziziye Mahallesi’nde yola taşan çöpler ve atılan hayvan derileri hem yolu kapatıyor hem de vatandaşları rahatsız edici kokuya sebebiyet veriyor.

WhatsApp ihbar hattımıza gelen bilgilere göre Aziziye Mahallesi’nde pazaryeri ve Yeni Sanayi Çarşısı’nın ortasında kalan bölgede atıklar nedeniyle yolun kapanması vatandaşın tepkisini çekti.

İhbar hattımıza ulaşan vatandaş, yola taşan çöplerin içerisinde kurbanlık hayvanların derisinin de olmasının yol ve çevresinde dayanılmaz bir kokuya neden olduğunu iddia etti. 

Mevkiinin pazaryeri ve otobüs kalkış duraklarına yakın olmasından dolayı durumun rahatsız ediciliğinden yakınan vatandaş, belediyenin bu sorunu çözmesini istedi.


HABER: M.KADAŞ