Şehre değer katacak ve Düzcelilerin gurur duyarak misafirlerini ağırlayarak gösterebileceği Kent Estetiği Projesi hız kesmeden ilerliyor.

İstanbul Caddesi üzerindeki proje çalışmaları yapılan plan program dâhilinde devam ederken belediye ekipleri Düzcelilerin heyecanla beklediği caddede ağaçlandırma ve oturma gruplarının yerleştirilmesi için gün sayıyor.

“VATANDAŞI BEKLETMEYİN” UYARISI

Kent Estetiği Projesi ile Düzce’nin kalbine kalıcı eser bırakmak istediklerini her fırsatta dile getiren Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, caddede yapılan faaliyetleri yakından takip edip, projeye verdiği önemi gösteriyor.

Son olarak Anıtpark Meydanı ve Valilik önündeki havuz ve çevresine yapılacak ağaçlandırma ve havuz hakkında belediye ekipleri ile görüşen Başkan Özlü, çalışmaların bir an önce tamamlanmasını istedi.  Özlü, “ Titiz olun ancak kısa sürede projeyi tamamlayın. Vatandaşımızı bekletmeyin” diyerek ekiplere uyarıda bulundu.

“ŞEHRİN GÖZ BEBEĞİNE İMZA ATIYORUZ”

Düzce’nin gözbebeği olarak nitelendirilen İstanbul Caddesinde kalıcı dönüşüme imza attıklarını kaydeden Başkan Özlü, “ Arkadaşlarımız titizlikle ve özenle çalışmalarını yapıyorlar. Biz de her fırsatta hem sahada hem de masa başında projenin son durumunu takip ediyoruz.

Düzceliler, proje tamamlandığında gururla ve mutluluk içinde İstanbul Caddesinde gezebilecekler. Proje ile Düzce’mizin meydanları da artacak. Böylelikle meydanlar şehri olacağız. Ağaçlandırma, dekoratif aydınlatmalar, oturma grupları ve havuzların yapımına ve yerleştirilmesine başlıyoruz” ifadelerinde bulundu.