Yeni Tip (Covid – 19) salgını tüm dünyada etkisini sürdürmeye devam ediyor. Türkiye genelinde olduğu gibi, Düzce’de de bazı özel firmalar, işçi ve halk sağlığı için tedbirlerini en üst seviyeye çıkarttı. Düzce’nin Çilimli İlçesinde faaliyet gösterip, dünyanın birçok ülkesine su ihracatı yapan Asya Su firması da salgına karşı tedbirleri en üst seviyeye çıkarttı.

ÜRETİM BANDINA DEZENFEKTE OLMADAN GİRİLMİYOR…

Asya Su firması, üretim bandı girişine özel dezenfekte kabini kuruldu. Üretim bandına giren tüm personel, bu kabinden geçirilerek içeri girmek zorunda kalıyor. Üretim bandında ise, tüm damacana ve pet şişeler makine yardımıyla elde değmeden dolduruyor.

FATİH DAYIOĞLU, “HALKIMIZ ASYA SUYU GÜVEN İÇİNDE İÇEBİLİR…”

Asya Su Firması İnsan Kaynakları Uzmanı Fatih Dayıoğlu, fabrikada alınan Koronavirüs salgını ile ilgili tedbirler hakkında Öncü Haber’e bilgi verdi.

 Düzce’de üretilerek dünyanın bir çok ülkesine ihraç edilen Asya Suyu, bölge halkının güvenle içebileceğini söyleyen Dayıoğlu, “Koronavirüs salgını nedeniyle fabrikamızda tedbirleri en üst seviyeye çıkarttık. Üretim bandımızın girişine özel olarak dezenfeksiyon cihazı kurduk.

Üretim bandına girmek isteyen personelimiz buradan geçerek, dezenfekte oluyor ve üretim bandına öyle girebiliyor. Üretim bandında ise, tüm işlemler el değmeden yapılıyor. Bu nedenle bölge halkımız Asya Suyu güvenle içebilir.” dedi.