Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Düzce İl Teşkilatı, 17 günlük tam kapanma sonrası vatandaş ve esnaf odaklı saha çalışmalarına hızla başladı. Partililer bu sabah saatlerinde Düzce merkezde bulunan taksici esnafını ziyaret etti.

Ziyarette DEVA Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, Merkez İlçe Başkanı Bülent Barış, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Atatürk Bulvarı’ndan başlayarak İstanbul Caddesi, Spor Sokak ve şehir merkezinin çeşitli noktalarında bulunan taksici esnafını ziyaret eden DEVA Partisi Düzce İl Teşkilatı her durakta güler yüz ve memnuniyetle karşılandı. 

Ekonomik darboğazda olmaktan yakınan esnafa, DEVA Partisi’nin ekonomik çözüm paketi hakkında bilgiler veren partililer, bu önerilerin iktidarla da paylaşıldığının altını çizdi.

Koronavirüs salgını nedeniyle uygulanan kısıtlamalar sonrası kazançlarının çok düştüğüne işaret eden taksicilere umudun DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan olduğu belirtildi. Ayrıca parti politikaları, iktidar olunması halinde yürütülecek çalışmalar ve ekonomik kalkınma planları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan DEVA Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, yeni kurulmasına karşılık DEVA Partisi’ne gösterilen teveccühün günden güne artmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.