Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Günden, Barış Bayrak ve Murat Gülmez, mahallelere yönelik hizmetlerin durumu ile yapılacak olan hizmetlerin takibine yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Bu çerçevede Muhtarlık İşleri Müdürlüğü koordinesinde Tokuşlar Mahallesini ziyaret eden başkan yardımcıları, bizzat yerinde incelemede bulundu.

Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek taleplerini dinlediği toplantıların ardından talimatları doğrultusunda vakit kaybetmeden sahaya inen Günden, Bayrak ve Gülmez, beraberlerinde ilgili birim müdürleriyle birlikte ilk olarak Tokuşlar Mahallesini ziyaret ederek Muhtarı Selahattin Çağlar ile bir araya geldi.


 Mahallenin alt yapı, çevre düzenlemesi ve ulaşımla ilgili taleplerine yönelik inceleme gerçekleştiren belediye heyeti, Düzce Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen yeni muhtarlık binasının son durumunu da gördü.

Ziyaret esnasında mahalle sakinleri ile de bir araya gelen heyet, dinleme fırsatı buldukları vatandaşların taleplerini de tek tek not alırken, çocukların top oynayabilecekleri saha isteklerini de notlarına ekledi.

Yapılan inceleme ziyaretinin ardından Tokuşlar mahallesine yönelik alt yapı, çevre düzenlemesi ve ulaşım noktasında programlama dahilinde hazırlıklara başlanacak.