Düzce’de elektrik hizmeti sağlayan kurum olan SEDAŞ’tan şikâyetlerin yükseldiği adres bu kez Beyköy beldesi oldu.

Sık sık yaşanan elektrik kesintileri birçok bölgede günlük yaşamı olumsuz etkilerken, kesintilere gerekçe olarak sunulan ‘Bakım-onarım’ hizmetinin yeterli olmadığı son yaşanan trafo arızasıyla gün yüzüne çıktı. Son teknoloji yeniliklerle alt yapısını güçlendirmekle övünen SEDAŞ, lanse ettiği olumlu tablonun aksine ani şekilde kesilen elektrikler yüzünden bu kez Beyköylüler’i mağdur etti.

Edinilen bilgilere göre; öğle saatlerinde trafo kaynaklı ortaya çıkan arızaya bağlı olarak elektrikler gitti. Yarım saat sonra elektrikler geldiğinde ise belde sakinleri evlerindeki birçok elektronik cihazı çalıştıramadı. Beyköy genelinde onlarca hanede televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, keatlle, derin dondurucu, bilgisayar, fırın gibi eşyalar çalışamaz hale geldi.

Elektronik eşyaları zarar gören onlarca Beyköylü, büyük mağduriyet yaşarken SEDAŞ’ın vatandaşların elektrikli aletlerindeki hasarın kesinti nedeniyle meydana geldiğini belgelemeleri halinde tamir masraflarını karşılayacağı öğrenildi.