Düzceli İşadamı Ergün Atasayar’ın oğlu Enes Cemil Atasayar ve Gül Uzun çifti, hayatlarını birleştiren imzayı attı. Genç çift için Pelemir Otel’de düzenlenen düğün törenine Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Başkan Yardımcıları Doç. Dr. Cengiz Tuncer, Celal Kasapoğlu, siyaset ve iş dünyasından birçok davetli ile genç çiftin yakınları katıldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm önlemlerin alındığı düğün töreninde, davetliler törenin düzenlendiği otele, ateşleri ölçülerek alınırken, oturma alanları ise sosyal mesafe kuralına göre ayarlandı. Tören boyunca genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu.

Düzceli İşadamı Ergün Atasayar, oğlu Enes Cemil Atasayar’ın düğünü ile ilgili düşüncelerini Öncü Habere anlattı. Atasayar, “Her gencin yaşadığı gibi, bizim gençlerimizde birbirini sevdi. Pandemiden dolayı aslında düğün yapmak hesaplarımız yoktu. Yani düğün yapmayı düşünmedik. Ama gençler ‘10 yıldır birbirimizi seviyoruz’ deyince, bize de her anne ve baba gibi çocuklarımıza kucak açmak düştü. Elimizden geldiğince, gelen davetlilerinin sağlıklarını riske atmamak için gerekli önlemleri aldık. Her anne baba gibi, çocuklarımız için üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Düğün törenimize katılan MHP Düzce Nilletvekili Ümit Yılmaz, Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’ye, Faruk Türkseven  ve ailesine, İşadamı Selahattin Turhan’a, Öncü Haber Ailesine ve katılan tüm davetlilere teşekkür ediyorum” dedi.

Öncü Medya Grubu olarak Cemil Enes ve Gül Atasayar çiftine, bir ömür boyu sağlık ve mutluluklar dileriz.

Haber: Savaş ARI