Düzce Valisi Cevdet Atay, Anneler Günü münasebetiyle bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Komutanı Albay Naci Akkaş ve İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’ın da eşlik ettiği ziyaret programında Vali Atay’ın ilk durağı Bahçeşehir bölgesinde oturan engelli anne Nagihan Özay’ın evi oldu.

Engelli olmasına rağmen çocuklarına güzel bir gelecek sunmak için mücadele eden Nagihan Özay’ın çiçek takdim ederek Anneler Gününü kutlayan Vali Atay, aynı zamanda da çocuklarına oyuncak armağan etti.

Şehit annesinin elini öptü

Nagihan Özay’ı ziyaretinin ardından Kaynaşlı ilçesine geçen Vali Atay, Kaynaşlı Kaymakamı Mustafa İkbal Ekşi ile birlikte, şehit polis memuru Sabri Altınbaş’ın Darıyeri Yörükler Köyü’nde ikamet eden annesi ve eşini ziyaret etti.

 Şehit annesinin elini öpen Vali Atay, anne ve şehit eşinin Anneler Gününü kutladı. Şehit çocukları ile yakından ilgilenen Vali Atay, ziyaret programının ardından yaptığı açıklamada,  “Baş tacımız, ilk öğretmenimiz, ilk hamimiz, sığınağımız, gücümüz olan eli öpülesi annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor, ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz” dedi.