Önümüzdeki Mayıs ayı içerisinde yapılması düşünülen DESOB seçimleri ile ilgili heyecan sürüyor. Geçtiğimiz haftalarda DESOB Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Demir ve Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Geçici, düzenlenen geleneksel iftar programında üyeleri ile bir araya geldi. 

İftar programına mevcut DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ve Demir ve Madeni Sanatkârlar Odasına bağlı 1250 üye ve aileleri katıldı.

“Bu iftar programının ev sahibi biz değiliz, üyelerimiz”

İftar programının ardından Öncü Haber Mikrofonuna konuşan DESOB Başkan Adayı ve Demir ve Madeni Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Geçici, birlik ve beraberliğe vurgu yaparak,  “Bu akşam ki programımız bin 200 kişilikti bin 250 kadar bir katılım oldu. Oradaki aşçılarımızın tabak açmasıyla alakalı bilgimiz bu kadar. Biz bu etkinliğe, göreve geldiğimiz 2014 yılında başladık, o zamandan bu zamana devam ediyoruz. Aslında bu iftarın sahibi bizler değiliz bizim odamızın üyeleridir. Fakat pandemi sürecinde 2 sene yapamadık, Allah ülkemize ve İslam âlemine yaşatmasın bir daha. Gördüğünüz gibi düzce demirciler odası esnafı odasına her zaman sahip çıkmıştır. Sahip çıktığına dair hep birlikte gördüğümüz manzara bu” dedi.

“Mustafa Kayıkcı da bizim üyemiz”

İftar programına katılan DESOB seçimlerindeki rakibi mevcut DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı ile ilgili soruyu da yanıtlayan Geçici, “Mustafa Kayıkçı hali hazırda odamızın üyesi, kendisi biliyorsunuz izolasyon işiyle uğraşır Düzce Ticaret Odası’na kayıtlıdır. Fakat sanayide de egzoz tamiri ve onarımı ile alakalı odamızın bir üyesi. Biz bu konuları DESOB seçimi olarak düşünmüyoruz, her üyemiz misafiri ile ailesi ile katılabilir. Düzce’de ki bütün vatandaşlarımız da katılabilir. Herkesin başımızın üzerinde yeri var. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.