Göreve geldiği Mart 2019’dan bu yana ekibiyle birlikte hazırladığı vizyon projeleri ‘Düzce bizim evimiz’ sloganıyla bir bir hayata geçiren Düzce belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, proje çalışmalarının arda kalan zamanını esnaf ve vefa ziyaretleri ile geçiriyor.

Esnafların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Özlü, bir yandan da gerçekleştirilen ve şehrin çehresini değiştirecek projelerini tek tek anlatarak fikirleri alıyor.

VEFA ZİYARETLERİ DE YAPIYOR

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra daha önce birlikte çalışma fırsatı bulduğu isimleri de ziyaretler gerçekleştirerek vefa örneği gösteriyor.

Ziyaretleri ‘Dostlarla Sohbet’ olarak nitelendiren Özlü, sık sık vurgu yaptığı ortak akılla şehri yönetme tarzıyla muhataplarını dinliyor.

‘DOST MECLİSİNDE BULUNUYORUZ’

Düzce için çok fazla çaba sarf ettiklerini ve projelerin tamamlanmasının ardından çabaların sonucunu vatandaşların memnuniyeti ile alacaklarını inandığını kaydeden Başkan Özlü, “Esnaflarımızı her fırsatta ziyaret edeceğimizi belirtmiştik.

Her gün hem esnaflarımızla bir araya geliyoruz hem de daha önce gerek partide olsun gerek belediyede olsun çalışma fırsatı bulduğumuz dostlarımıza vefa ziyaretleri yapıyoruz. Projelerimizi anlatırken talepleri ve şikâyetleri de alıyoruz.

Dost meclisi şeklinde istişarelerde bulunuyoruz” ifadelerinde bulundu.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün ziyaretinden dolayı memnun olan esnaflar da projelere tam destek verdi.