İnönü, Avni Akyol ve Anıtpark’ı birleştirerek tek alan haline getiren Millet Bahçesi 1. Etap’ta çalışmalar başlarken inşaat alanı çevresine çekilen koruma telleri konusunda çevre esnaf ve vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü bir açıklama yaptı. Başkan Özlü inşaat alanında iş güvenliğinin sağlanması açısından koruma tellerinin çok önemli olduğunu vurguladı.

Ancak proje alanı çevresinde bulunan esnafların Spor Sokak ile bağlantılarının kesilmesi sonucu zor durumda kaldıklarını bildiğini söyleyen Başkan Özlü, çalışma alanında yeni bir düzenleme yapılması için gerekli inceleme ve müteahhit firma ile görüşeceğini belirtti.

"TALEPLERİ DETAYLI ŞEKİLDE İNCELEYECEĞİZ"

Başkan Özlü, Millet Bahçesi 1 Etap Projesinin ihalede öngörülen 300 gün içinde bitirileceğini de sözlerine ekleyerek; “inşaat alanındaki esnafımızın bu süreçte mağdur olmasına rıza göstermeyiz. Taleplerini detaylı şekilde inceleyeceğiz ve çözüm noktasında herkesi memnun edecek bir karar almak için müteahhit firma ile görüşeceğiz” dedi.