Düzce Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, öğrencilerinin bilimsel, sosyal ve kültürel açıdan gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Düzce Üniversitesi Öğrenci Festivali (DÜFest 2022) devam ediyor.

Bu yıl ilk defa DÜFest adı ile düzenlenen festival büyük ilgi görürken, öğrenci grupları da festival alanında stantlar açtı. Ülkü Ocakları Düzce Üniversite Başkanlığı tarafından açılan stant ilgi odağı haline gelirken, Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan da standı ziyaret ederek, Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin yayınlarını inceledi.  

Stant ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Ülkü Ocakları Düzce İl Başkanı Ayhan Bülbül, “Ülkü Ocakları Düzce İl Başkanlığı olarak; Düzce Üniversitesi Bahar Şenlikleri kapsamında üniversite yerleşkesine kurulan standlarda bizde Ülkü Ocakları olarak yerimizi aldık. Özellikle gençlerimizin eğitim hayatlarında daha başarılı olması için Sayın Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın talimatları ile hazırlanan ‘ODAK2023 Anlayarak Hızlı Okuma’ yazılımını öğrenci arkadaşlarımıza tanıttık.

Bunun yanında Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin sürekli yayını olan Ülkü Ocakları Dergisi’ni ve dergimizde işlenen konuları öğrenci kardeşlerimiz ile istişare ederek bilgilendirme yaptık.  Yine öğrenci kardeşlerimize yönelik içerisinde KPSS, ALES, LGS, TUS gibi sınavlara hazırlık konuları ve testleri olan Bilgiocakta.com çevrim içi eğitim   platformundan bahsettik.  Ayrıca standımızı ziyaret eden Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar hanımefendi’ye Türk Büyükleri Okuma Serisi, Ocaktabul gibi çalışmalarımızdan bahsettik.  Ülkü Ocakları olarak standımız Bahar Şenliklerinin son gününe kadar açık olacaktır, tüm öğrenci kardeşlerimizi çay içmeye bekliyoruz” dedi.