Düzce’nin tanınmış ailelerinden Ekiz ailesinin bir ferdi olan 25 yaşındaki Düzceli Şevval Ekiz, Türkiye’nin ilgiyle takip ettiği yarışmada, memleketinin gururu olmaya devam ediyor.

Beyaz’ın takımında sesini konuşturdu

AK Parti Düzce Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk’un da akrabası olan Şevval Ekiz, TV 8 ekranlarında yayınlanan “O Ses Türkiye” yarışmasına sesi ve başarılı sahne performansı ile damga vurmayı sürdürüyor. Ünlü Şovmen Beyazıt Öztürk’ün (Beyaz) takımında yer alan Şevval Ekiz, yapılan son oylamada yine sesinin güzelliğini konuşturdu ve çeyrek finale yükseldi.

O Ses’le dikkatleri üzerine çekti

Çocukluk yaşlarında keman çalmaya başlayan Ekiz, liseyi Bolu Güzel Sanatlar Lisesi’nde okudu. Lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi Müzik Öğretmenliği’ni kazanan Ekiz, yüksek puanla üniversiteyi bitirdi. “O Ses Türkiye” yarışmasında performansı ile dikkatleri üzerine çeken Ekiz’in hedefi ise, yarışmada finale kalmak.

Düzceliler’den final yolunda destek istedi

Ekiz, her aşamayı sesiyle aştığı yarışmada Düzceliler’i çeyrek final performansını izleyerek manevi güç olmaya ve finale kalması halinde de SMS’leriyle destek olmaya davet etti. Konu ile ilgili Öncü Haber muhabirinin sorularını yanıtlayan Ekiz, “O Ses Türkiye benim için çok özel bir sahne ve değerli jüri üyelerinin karşısında adım adım ilerlemek, bu yolculukta yol arkadaşlarımın, ustalar olması ayrı bir heyecan.  Memleketimi çok seven biri olarak özellikle sizlerin izlemesini duygularıma ortak olmanızı çok isterim. Özellikle perşembe akşamı 20.00 TV 8 çeyrek final ile yarı final art arda yayınlanacak, o gün özellikle izlemenizi ve Cuma aksamı finale hak kazanırsam 20.00’de halk oylamasında oylarınızı ve mesaj desteklerinizi memleketimden bekliyorum.” dedi. Ünlü şovmen Beyaz da Şevval Ekiz’le çektiği videoda Düzcelilerden final yolunda destek istedi.

HABER: Savaş ARI