Düzce Muharip Gazileri Derneği Olağan Genel Kurulu Toplantısı, üyelerin katılımıyla Düzce İl Müftülüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından dernek başkanlığı adayı Lütfü Bulut’un konuşması ile devam etti. Programın devamında Yasin-i Şerif okunarak dualar edildi.

“PANDEMİ NEDENİYLE KONGREMİZ ERTELENMİŞTİ”

Ardından başkan ve başkan yardımcı adayları oylamaya sunuldu. Oylamanın sonucunda seçime  tek aday olarak giren Lütfü Bulut üyelerin oylarıyla Düzce Muharip Gazileri Derneği Başkanlığı görevine seçildi.

Öncü Haber mikrofonuna konuşan Bulut, geçtiğimiz ocak ayında yapılması planlanan toplantının pandemi nedeniyle ertelendiğini belirterek, “Her Türk genci gibi okula başladık. Okul hayatımız oldu. Ortaokul, lise, üniversite. Daha sonra askerlik görevimi yerine getirdim. Devlet memuru olarak görev yaptım. Özel sektörde de çalıştım ve oradan da emekli olarak bugünlere geldim. Valilik ve genel merkez ile irtibata geçip kongremizi bugün yaptık”  ifadelerini kullandı.

“UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Yönetim kurulu üyeleriyle çalışmalarını birlikte sürdüreceklerini ve uyum içinde olacaklarını belirten Bulut, “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız biri İş Bankası’ndan emekli İsa Öztürk arkadaşımız, bir tanesi Düzce esnaflarından Hüseyin Cihangir, biri yine Düzceli arkadaşımız Abdullah Terzioğlu, bir diğeri de yine emekli arkadaşımız Eşref Akçaoğlu. Çalışmalarımızı böyle devam ettireceğiz, uyum içindeyiz, iyiyiz. Arkadaşlarımız bize güveniyorlar. Yani aşağı yukarı 2002’de açıldık. O günden bu yana dernekte yönetici veya başkanlık görevi yaptım. Sağ olsunlar güveniyorlar. Biz de güvenlerini boşa çıkarmamaya çalışacağız” dedi.

NEFESOĞLU’NUN VEFATI DÜZCE’Yİ HÜZNE BOĞMUŞTU

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Düzce Şubesi Başkanı Vedat Nefesoğlu, 19 Ocak tarihinde yakalandığı yeni tip koronavirüs nedeniyle vefat etmişti. Nefesoğlu'nun vefatı ailesi, gazi arkadaşları ve Düzceliler'i hüzne boğmuştu.