15-21 Mayıs 2022 “Gençlik Haftası” kapsamında; İl Sağlık Müdürlüğü ve Düzce Üniversitesi işbirliğinde üniversite gençliğinin işlevsel ve üretim odaklı sosyal medya kullanımı ve farkındalık oluşturulması amacıyla “Gençlik ve Sosyal Medya Ne Kadar Gerçek Ne Kadar Sanal” konulu söyleşi düzenlendi.

Düzce Üniversitesi Dr. Engin Pak Cumayeri Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda üniversite öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen programda; Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Oğuzhan Kendirli tarafından sinevizyon eşliğinde sunum yapıldı.

Programda gençler “Sosyal medyayı nasıl kullanıyoruz, sosyal medya ne kadar gerçek, ne kadar sanal?” soruları üzerinden düşünmeye sevk edildi. Sosyal medya hakkında çok yönlü beyin fırtınası yapılan programda, tartışılan konularla ilgili çözüm önerileri ele alındı.

Programda ayrıca Öğretim Üyesi Oğuzhan Kendirli tarafından üniversitelilere güvenli internet kullanımı konusunda gerekli bilgilendirmelerde bulunuldu.

Söyleşi programına Düzce Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Başkan Yardımcı Uzman Dr. Sabri Aktüre, Şube Müdürü Fazlı Bayraktar, yüksekokul öğretim üyeleri de katılım sağladı.