Düzce’de site ve tesis yönetiminin geliştirilmesi ve vatandaş odaklı hizmetin oluşturulması amacıyla Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından kurulmasına ön ayak olunan Bahçeşehir Yönetim A.Ş., kent nüfusunun önemli bir bölümünün yaşadığı Bahçeşehir Bölgesi başta olmak üzere kentteki birçok siteye hizmet veriyor.

Binlerce konuta aylık belirlenen bir ücret üzerinden hem apartman temizliği hem de bahçe bakımı sağlayan Bahçeşehir A.Ş. personelinin 2 yıldır yürüttüğü çalışmaların başarılı bulunması üzerine sorumluluk alanı genişleyen şirket, yeni anlaşmalarla hizmet yelpazesini genişletiyor.

Düzce’de inşaat firmalarının site yönetiminde tercih sebebi olan Bahçeşehir A.Ş., uzun süredir taahhütlerini yerine getirmeyen Algün İnşaat ile arasındaki anlaşmayı tek taraflı feshetti.

Aylardır Algün İnşaat’ın yaptığı sitelere düzenli olarak hizmet veren Bahçeşehir A.Ş., anlaşma şartlarına uyulmaması üzerine firmayla yolları ayırma yoluna gitti.

Yakın zamanda başkanlığına aynı zamanda AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı olan Gönül Ekiz Asuk’un seçildiği ve yönetim kurulunda Yaşar Özdemir, Murat Aydın, Özcan Çakmakçı ve İsmail Biriktir’in yer aldığı Bahçeşehir A.Ş. yönetimi, göreve gelir gelmez sorunlu şirketlerin üzerini kırmızı kalemle çizme kararı aldı.

Bu doğrultuda uyarılara rağmen gerekli şartları sağlamayan Algün İnşaat siteleri, hizmet kapsamından çıkarıldı.