Türkiye'ye de sıçrayan koronavirüs kabusuna karşı Düzce Belediyesi tarafından üst düzey önlemler devreye sokuldu. Bu kapsamda son günlerde toplu ulaşım araçlarının temizliğine daha fazla önem veren yönetim, araçlara her ay yapılan dezenfektasyon çalışmalarını sıklaştırdı.

Temizlik çalışmalarına da bizzat dahil oluyor

Çevre ve sağlıktan sorumlu Düzce Belediye Başkanı Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer'in talimatları doğrultusunda hijyen çalışmaları 15 günde bir, gerek duyulduğunda 1 haftada bir yapılacak şekilde programlandı. Bu doğrultuda her akşam insan sirkülasyonunun en fazla olduğu otobüslerde incelemelerde bulunan ve şoförlerle görüşmeler yapan Başkan Yardımcısı Tuncer, temizlik çalışmalarına da bizzat dahil oluyor. Tuncer, dün akşam bir otobüsü dezenfekte ederken Düzce Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan Günden'in cep telefonu kamerasına takıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Yardımcısı Tuncer'i dezenfekte işlemi yaparken çeken Günden, altına şu imalı notu düştü:

"Lafta değil özde... Sağolsunlar..."

"Belediye Başkan Yardımcımız Dr. Cengiz Tuncer personeli ile birlikte bizzat otobüs dezenfekte çalışmalarının başında. "Çaycısı" olmasa da bizzat temizlikçisi olmuş. Lafta değil özde... Sağolsunlar..."

Kaşıkoğlu'nu eleştirdi

Bilindiği gibi daha önce 'Çaycısı bile olurum' dediği AK Parti'de 2 dönem milletvekilliği ve 1 dönem il başkanlığı yapan Metin Kaşıkoğlu, geçtiğimiz günlerde istifasını sunup, eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın Deva Partisi'ne geçtiğini duyurmuştu. Buna atıfta bulunan Düzce Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan Günden, Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer görevine olan bağlığına işaret etti.

Tuncer'e övgüler yağdırdılar

Öte yandan bu paylaşımın altına çok sayıda vatandaş "Helal olsun Cengiz başkanım" diyerek övgüler yağdırdı...