Düzce’de son dönemde internet ve telefon hizmetinin birçok bölgede aksaması nedeniyle Türk Telekom’a yöneltilen eleştirilere her geçen gün bir yenisi ekleniyor.

Özellikle internet hizmeti alamayan yerleşim yerlerine, uzaktan eğitimi göz önüne alarak kısa sürede ekip göndermesi gereken Telekom’un başvurulara rağmen onarım hizmetini geciktirmesi tepkileri katlıyor.

Son olarak merkeze bağlı Hasanlar Köyü’nde yıkılan internet direğinin 1 aydır aynı vaziyette durması halkı isyan noktasına getirdi.

“Telekom bizimle dalga mı geçiyor?”

Vermediği hizmetin faturasını tahsil eden Telekom’a yaptıkları müracaatların sonuç kalmasından dem vuran köylüler, Öncü Whatsapp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)’na gönderdikleri mesajda şu ifadelere yer verdi:

“1 ay önce İnternet direğimiz yıkıldı. İnternet kabloları yerlerde ve köpekler parçaladı. Mahalleli olarak Türk Telekom’a dilekçe verdik aradık bize 4 Şubat’ta geleceklerini söylediler. Bugün tekrar aradığımızda 13 Şubat’ta geleceklerini söylediler. 13 Şubat ise cumartesi gününe denk geliyor. Türk Telekom bizimle dalga mı geçiyor? Sesimizin yetkililerin duymasını istiyoruz. Bir an önce bu rezillikten bizi kurtarsınlar, 1 aydır internet erişimi yok.”

“Düzce'nin Telekom altyapısını sil baştan yenileyin”

Öte yandan MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz da Akçakoca’nın Hasançavuş Köyü’nde aylardır onarılmayan Telekom kablosu yüzünden köylülerin yaşadığı sıkıntıyı geçtiğimiz günlerde meclise taşımıştı. Hizmet alamayan halktan her ay fatura tahsil edilmesini “Hangi akla ve hukuka uyuyor?” diyerek eleştiren Milletvekili Yılmaz, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na “Düzce'nin Telekom altyapısını sil baştan yenileyin” çağrısı yapmıştı.