23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda devlet hastanesinde yatan çocuklar unutulmadı. Hasta çocukların bayram kutlamalarından mahrum kalmaması için çocuk servisi içerisindeki oyun parkurunda etkinlik gerçekleştirildi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen etkinliğe katılan İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na hastanemizde giren minik çocuklarımız ile birlikte kutluyoruz. Bayram dolayısı ile meydanlara inemeyen çocuklarımızı hastanemizde oluşturmuş olduğumuz etkinlik alanında 23 Nisan’ı hep beraber kutlayalım birlikte vakit geçirelim, günün anlam ve önemini birlikte yaşatalım yaşayalım istedik.

Çocuklarımız hastalıklarından dolayı burada. Kimisinin kolunda serum takılı, kimisi farklı gerekçelerle hastanemizde yatıyor. Ben bu vesile ile hastanemizde yatan tüm çocuklarımızın, ülkemizdeki çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum ve hepimize iyi bayramlar diliyorum” dedi.

Etkinliğe Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Volkan Temi ve sağlık yöneticileri de katıldı.