Düzce’de asfaltlama çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor. Özellikle selin vurduğu bölgelerdeki bozulan yollar yeni asfaltla buluşturuluyor.

Vali Dr. Zülkif Dağlı’nın talimatı doğrultusunda Düzce İl Özel İdaresi'ne bağlı yol yapım ekipleri, öncelikli olarak sel felaketinden en çok etkilenen Akçakoca ve Cumayeri ilçelerinde asfalt çalışmalarına başladı. Bu kapsamda, ilk olarak Akçakoca’ya bağlı Esmahanım köyünde asfaltlama ve yol bakım çalışmalarının başladığını duyuran Düzce Valiliği, yazılı bilgilendirmede şunları kaydetti:

“Akçakoca ve Cumayeri ilçelerimizde başlanılan asfalt çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından  diğer ilçelerimizde asfaltlama çalışmalarına devam edilecektir. 2020 yılı için ilimize tahsis edilen Köydes ödeneği ile birlikte ilimiz genelinde 100 kilometrenin üzerinde asfaltlama yapım çalışması planlanmıştır. İlimizin birçok noktasında yapımı tamamlanan asfalt çalışmalarına ilave olarak vatandaşlarımızın daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesini sağlamak üzere Valiliğimizin koordinasyonunda yol bakım ve onarım çalışmaları da hız kesmeden devam etmektedir.”