Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü vatandaşların sorun ve taleplerini bizzat dinlemek için mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Mahalle ziyaretlerini Şerefiye ve Azmimilli mahalleleri ile devam eden Başkan Özlü, Başkan Özlü'ye, Başkan Yardımcıları Hüdaver Gösterişli, Dr. Cengiz Tuncer, Celal Kasapoğlu ve Okan Özkasap ile birim müdürleri ve bazı meclis üyeleri de eşlik etti.

İlk olarak Şerefiye mahalle sakinleri ile muhtarlık hizmet binası bahçesinde bir araya gelen Özlü, yenilenen belediye kadrolarını tanıtarak konuşmasına başladı.

Başkan Dr. Faruk Özlü, "Söz verdiğimiz gibi mahalle ziyaretlerimizi kesintisiz şekilde yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Buraya yalnız gelmedim, kadromuzu sizlere bizzat tanıtmak istedim. Belediyemizin kurumsal kimliğini sizler de öğrenin istiyorum." dedi.

Daha sonra ekibiyle birlikte Azmimilli Mahallesi'ne geçen Başkan Özlü, burada mahallelilere hitaben, "Sadece ben değil, başkan yardımcılarım, meclis üyelerimiz, müdürlerimiz de buraya sizlerin taleplerini dinlemeye geldik. Hasbihal edelim, dileklerimizi paylaşalım. Mahallelerimizin her ihtiyacını karşılamak için hep birlikte elimizi taşın altına koyalım." ifadelerini kullandı.

Toplantıda vatandaşları tek tek dinleyen Başkan Özlü iletilen talepleri not almayı da ihmal etmedi.