Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Düzce İl Başkanı Murat Caymaz, 10 Nisan Polis Günü ve Türk Polis Teşkilatının 176’ıncı kuruluş yıldönümünü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bu kutlamanın büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade eden Caymaz mesajında, polislerin üstün bir görev anlayışıyla vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması, can ve mal emniyetinin temini için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti. Düzce’de görev yapan tüm polis memurlarının gününü kutlayan Caymaz, şehit polislere de Allah’tan rahmet diledi.

Caymaz’ın mesajı şöyle:

“Ülkemizde huzur ve güven ortamının tesis edilmesi, kamu düzeninin korunması, asayişin sağlanması noktasında olağanüstü gayretler sergileyen Türk Polis Teşkilatının 176’ıncı kuruluş yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşamaktayız.

Kurulduğu günden beri sürekli kendini geliştiren Polis Teşkilatımız, elde ettiği bilgi ve deneyim birikimiyle hukuka ve yasalara bağlılıktan ayrılmadan, üstün bir görev anlayışıyla vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması, can ve mal emniyetinin temini için mesai mefhumu gözetmeksizin fedakârca çalışmalarını sürdürmektedir.

İlimizin huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki üstün gayret ve başarılarından dolayı her kademedeki tüm amir ve memurlarımızı kutluyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, görevleri başında şehit düşen Kahraman Polislerimize bir kez daha Allah' tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyoruz. Aziz milletimiz için güven ve iftihar kaynağı olan Türk Polis Teşkilatımızın 176’ıncı kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm emniyet mensuplarımızı en kalbi duygularımızla selamlıyoruz.”