Ülke genelinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener, Şanlıurfa Hilvan ilçesinde bir eczacının vatandaşların fiyatından dolayı bebek maması almakta zorlandığını ve veresiye olarak aldığını söylemesi üzerine yeni bir kampanya başlattı.

Akşener, emekli maaşıyla katkıda bulunarak ‘Askıda Mama Kampanyası’ başlatacağını açıklayarak tüm parti teşkilatlarına talimat verdi.

Kampanyanın duyurulmasının ardından İYİ Parti Düzce İl ve İlçe Teşkilatları da harekete geçti. Teşkilat mensupları ve vatandaşların bağışlarıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere bebek mamaları temin edilmeye başlandı.

MAMALAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILIYOR

Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nuran Sayman, Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aslıhan Tüysüz, Çilimli Kadın Politikaları Başkanı Ayşe Özkara ve teşkilat mensubu kadınlarla beraber yürütülen projeyle il genelinde tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ulaşılarak hayata geçirilmeye başlandı.

SAYMAN: BU ZOR GÜNLERİ DE EL BİRLİĞİ İLE AŞACAĞIZ

İhtiyaç sahiplerine dokunmak için her zaman ellerinden geleni yaptıklarını ve yağacaklarını belirten Sayman, “Genel Başkanımızın yerinde tespiti ile son derece doğru ve gerçekçi bir çalışmanın içinde olmaktan, ülkemizin geleceği bebeklerimizin sağlıklı beslenmelerine katkıda bulunmaktan son derece mutluyuz. İYİ Parti Düzce Teşkilatı İl ve ilçeleri ile ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam edeceğiz. Bu zor günleri de el birliği ile aşacağız” dedi.

Çilimli ilçesi ve merkeze bağlı Ağa Mahallesi’nde dağıtımına başlanılan bebek mamalarının diğer ilçe ve mahallelerde de ihtiyaçlar paralelinde planlanarak dağıtımının yapılmaya devam edileceği öğrenildi.

HABER: Mehmet GÜNESEN