Koronavirüs Salgınında kısıtlamaların olduğu dönemde, ihtiyaç sahibi ailelere yaptıkları yardımlarla dikkatleri üzerine çeken Beşir Derneği Düzce Temsilciliği, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmayı sürdürüyor.

Düzce’de hayırseverler tarafından yapılan bağışlarla ihtiyaç sahibi ailelere gıda, temizlik ve giyim malzemelerini kapılarına kadar götürerek teslim eden Beşir Derneği Düzce Temsilciliği ekipleri, ihtiyaç sahiplerinin hayır dualarını alıyor.

Bu kapsamda ihtiyaç sahibi vatandaşlara koliler halinde Eylül ve Ekim ayı yardımlarını kapılarına kadar ulaştıran Beşir Derneği, aynı zamanda dar gelirli aileler ile hayırsever vatandaşlar arasında köprü vazifesi görüyor.

 Konu ile ilgili Beşir Derneği Düzce İl Temsilciliği tarafından yapılan açıklamadı, “Düzce'de ihtiyaç sahibi ailelere, gıda, temizlik ve giyim yardımları yapan Beşir Derneği, hayırlara vesile olmaya devam ediyoruz. Beşir Derneği Düzce temsilciliği olarak Eylül ve ekim ayı yardımlarını dağıtımını yaptık. Bağışçılarımızın emanetini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyoruz” denildi.

Haber: Savaş ARI

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr