Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatı üzerine geçtiğimiz ay 4 ayrı noktada marketlerin önlerine yerleştirilen Kuru Erzak Kumbaraları, yardımsever vatandaşlarla ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kurdu.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde şehir merkezindeki marketlerin önlerine yerleştirilen Kuru Erzak Kumbaraları, duyarlı vatandaşların ilgisi sayesinde boş kalıyor. İhtiyaç sahiplerine destek amacıyla kumbaraya konulan kuru gıdalar, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerince düzenli olarak toplanarak, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Duyarlı Vatandaşlarımız ile İhtiyaç Sahipleri Arasında Bağ Oluştu

Yerel yönetimlerin sosyal politikaları arasında büyük öneme sahip olan gıda yardımları hakkında açıklamada bulunan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce’de yardımlaşma konusunda büyük bir farkındalık olduğuna dikkat çekerek “geçtiğimiz ay fiilen başlayan Erzak Kumbarası Projemiz, Düzce’de karşılığını ziyadesiyle buldu. İhtiyaç sahiplerine destek olmak isteyen vatandaşlarımız bu kumbaralar sayesinde bizim aracılığımız ile yardımlarının yerine ulaştığına emin oluyor. Gönül rahatlığı ile kumbaralarımıza erzak bırakıyor. Böyle güzel bir gönül köprüsüne vesile olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum, projede emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Gönüllere hitap eden her hizmeti, her projeyi hayata geçirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABER: Savaş ARI