Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, seçim döneminde söz verdiği mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Sallar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Özlü, mahalle sakinlerinin şikayet, talep ve beklentilerini bizzat dinledi.

Başkan Özlü'ye Başkan Yardımcıları Celal Kasapoğlu, Dr. Cengiz Tuncer, Okan Özkasap ile ilgili birim müdürleri de eşlik etti.

Mahalle Muhtarı Serkan Demiroğlu ve mahalle sakinlerine tek tek kulan Başkan Özlü, mahalle toplantısına ilişkin yaptığı açıklamada her mahalleyi ziyaret edeceğini bir kez daha vurgulayarak, "Her mahalle sakinini dinlemek, bizden beklentilerini öğrenmek istediğimi söylemiştim. Bugün (7 Ağustos) burada bizlere ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Bakın başkan yardımcılarım ve ilgili birim müdürlerim de burada sizleri dinlemek için geldi. Ben istiyorum ki belediye olan işlerinizi takip etmek için siz değil, biz gelelim. Mahallelerimizin neye ihtiyacı olduğunu görerek, tespit ederek gerekli müdahaleyi yapalım. Mahalle ziyaretlerimiz düzenli olarak devam edecek." dedi.


Toplantı sonunda mahalledeki çocuklar ile ilgilenen Başkan Özlü, çeşitli hediyeler verdi.

Haber: C. ÜSTÜNER