Otomotiv sektöründe Tofaş’ın bünyesinde ikinci el araç alım satımında önde gelen markalardan olan Düzce Otoeksper’de ikinci el araç piyasasıyla ilgili merak edilen tüm sorular yanıt buldu. Düzce Otoeksper yetkilisi Sefer Yozgat, ikinci el otomobil alım satımında Otoeksper markasının sunduğu avantajları dile getirdi.

“BÜTÜN İŞLEMLERİ KENDİ BÜNYEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

Yozgat, 2. el araç alım satımında tüm misafirlerinin ikinci el araç ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirterek, “Otoeksper Tofaş’ın bünyesi altında 2. el araç satışlarının gerçekleştirildiği bir marka. Biz burada Tofaş’a gelen, diğer bayilerimize gelen sıfır araç almak isteyen müşterilerimizin 2. el araçlarını satın alıyoruz. Müşterilerimizin araçlarını kendi bünyemizde ekspertizlerini gerçekleştirerek satın alıyoruz. Bu araçları kendi bünyemize katıyoruz. Daha sonra 2. el araç satın almak isteyen müşterilerimize bu araçları sunuyoruz. Satın aldığımız araçların boya, bakım, lastik gibi her türlü eksiklikleri gideriliyor. Otoeksper olarak müşterilerimize eksiksiz şekilde 2. el araç satışı gerçekleştiriyoruz.” dedi.

“HER BÜTÇEYE UYGUN ARACIMIZ MEVCUT”

Düzce Otoeksper bünyesinde 30 bin liraya da 700 bin liraya da araç bulunduğunu belirten Sefer Yozgat, Otoeksper olarak her bütçeye uygun aracımız bulunmaktadır diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: Yaklaşık 4-5 aydır ikinci el piyasası çok yükseldi. Misafirlerimiz 90 bin liralık araçlarına 120 bin lira fiyat istiyorlar. Bize fabrikalardan sıfır araçların fiyat listeleri geliyor. Sıfır araçların fiyatları bu ay düştü. Durum böyle olunca ikinci el piyasası da düşüşe geçti. Bizde ikinci el piyasasını minimum seviyede tutmaya çalışıyoruz. Biz buraya gelen her müşterimizin mutlu şekilde araç sahibi olarak ayrılmasını istiyoruz. Buna biz vesile olmak istiyoruz. Otoeksper bünyesinde 30 bin liraya da aracım var, 700 bin liraya da aracım var. Bizim asıl amacımız bir öğretmene de araba satmak istiyoruz, okulunu yeni bitirmiş bir öğrenciye de… Kredi imkanımızda var. Biz bunun için buradayız. Elimizde her bütçeye uygun araç mevcuttur. Biz buraya gelen misafirlerimizi geri çevirmemeye çalışıyoruz.”

“İKİNCİ EL ARAÇ SATIŞLARIMIZ 1 YIL GARANTİLİDİR”

Türkiye'nin önde gelen otomotiv sektörlerinden Tofaş’ın bünyesinde 30 yıldır ikinci el araç piyasasında hizmet veren Otoeksper’de satışı gerçekleştirilen ikinci el araçların 12 ay boyunca Otoeksper garantisi altında olduğunu vurgulayan Yozgat sözlerini şöyle noktaladı: “Otoeksper yönetimi olarak bir toplantı gerçekleştirdik. Böyle bir karar aldık. Madem biz bayiyiz, madem dünya devi bir Tofaş’ın bünyesindeyiz, biz de dedik ki araçlarımıza 12 ay garanti yapalım. Bunun sebebi dışarıda sanayi var ama benimde elimde ustalarım var. Parça tedariğim çok. Bizde bunu göz önünde bulundurarak 12 ay garanti vermeye çalıştık. Çokta iyi olumlu sonuçlar aldık. 1 yıl boyunca sattığımız her aracın arkasında duruyoruz. Ekspertiz olarakta dışarıda sıradan bir ekspertizde yapılan ekspertiz 24 saat geçerli ama bizim yaptığımız ekspertiz 12 ay geçerli. Bu yüzden sattığımız araçlarda 12 ay boyunca geçerli.”

HABER: F.UÇAR