TMMOB Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin 5 – 6 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleşen genel kurul ve seçimlerinin ardından bağlı bulunan Düzce, Bolu, Sakarya ve Gebze temsilciliklerinde yürütme kurulu üye atamalarının tamamlanması ile birlikte görev dağılımları yapıldı.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Düzce İl Temsilciliği Yürütme Kurulu 19 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilen ilk toplantısında görev paylaşımını gerçekleştirdi.

Buna göre; Düzce İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanlığı’na Bülent Devrim Eker seçildi.

Sekreterlik görevine Umut Baskan, Saymanlık görevine de Hasan Gökmen getirilirken Asıl üyeler Miraç Yıldırım ve Samet Koçhan olarak belirlendi.

Temsilcilik Yürütme Kurulu Yedek Üyeleri ise Mesut Sertoğlu, Çağrı Baba, Serkan Kaval, Onur Durmaz Ve Ümit Çavuşoğlu oldu.

400’e yakın üyesi bulunan Makina Mühendisleri Odası Düzce İl Temsilciliği 16. Dönem Yürütme Kurulu 2022 – 2024 yılları arasındaki çalışma dönemini planlayacak.

“Çevre ve doğanın korunması için emek harcayacağız”

Makina Mühendisleri Odası Düzce İl Temsilciliği Başkanı Bülent Devrim Eker yaptığı açıklamada; yaşanan salgın süreci sonrasında meslektaşlarının ve halkın içinde bulunduğu sosyal ve ekonomik darboğazın giderek arttığını vurguladı.

Yeni dönemde meslek ve meslektaş sorunları ile ilgili çalışmalar yapılacağını belirten Eker, meslek içi eğitim, iş kazaları, kente dair sorunlar, çevre ve doğanın korunması için emek harcayacaklarını kaydetti.

Yeni dönemde oluşturulacak komisyonlarla üye – oda ilişkilerinin arttırılmasına dair çalışmaların yapılacağı, eğitim ve sosyal faaliyetlerin periyodik olarak düzenleneceği, STK’lar ve kurumlar ile iş birliği içerisinde bulunulacağı sözünü veren Eker; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine bağlı kalarak çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.