Düzce’nin ileri gelen esnaflarından ve kuru kahvecilik işi yapan Sadi İşbilen’in oğlu Mehmet İşbilen, Tuğçe Öztürk ile hayatını birleştirdi.  D-100 Karayolu Altınpınar mevkiinde bulunan bir işletmede gerçekleştirilen düğün merasimine Düzce protokolü de katılım sağladı.

Merasimde Öncü Haber mikrofonlarına yaşadığı mutluluğu dile getiren Sadi İşbilen, Düzce’nin yerlisi ve eskilerinden olduğunu söylerken “Sevinçler paylaşıldıkça güzelleşiyor.” dedi.



Düğünlerde dostlarını arkasında görmenin çok güzel bir his olduğunu belirten İşbilen, şöyle konuştu:

“Hem Düzce esnafından arkadaşlarımız burada hem mahalleden hem şehrin içinden esnaf arkadaşlarımız çok mutlu etti bizi. Her ana-baba böyle gününü görmek ister. Mürüvvetini görmek ister bize de. Allah bunu yaşattığı için çok seviniyorum.  Allah, herkesin çoluğunu çocuğunu mutlu etsin.  Duygularımı gayet halishane şekilde dile getirmeye çalışıyorum.”
 
“Düzce’deki güzel gelenek inşallah devam eder”
 



Sadi İşbilen, yoğun katılımla gerçekleşen düğünde davetlilerin her birini sevdiklerini ve yıllardır iç içe olduklarını dile getirirken, şu ifadelerde bulundu:
“Sağ olsunlar, biz de gelen kardeşlerimizi, abilerimizi, amcalarımızı çok severiz. Yıllardır iç içe olduğumuz insanlar. Biz de düğünlere, derneklere gitmeye çalışıyoruz. Gidersen gelirler. Biz de bunu takip ediyoruz. Düzce’de böyle örf, adet, gelenek var. İnşallah böyle devam eder. Herkes mutlu bir şekilde birbirinin cemiyetlerine katılır. Dediğim gibi sevinçler paylaşıldıkça daha da mutlu olunuyor.”
 
“Mutluluğumuzu paylaşanlara çok teşekkür ediyorum”
 
Davetlilerin arasında tatillerine dahi ara vererek ya da erteleyerek gelmeye çalışanların olduğunun altını çizen Sadi İşbilen, “Gelenden de gelemeyenden de Allah razı olsun.” Dedi. Sadi İşbilen, sözlerine şöyle son verdi:
“Bizim duygularımızı paylaştıkları için onlara da çok teşekkür ediyorum. Burada olanlara da çok teşekkür ediyorum. Allah hepsinin gönlüne göre versin, herkesin çoluğunu çocuğunu mesut bahtiyar etsin. Yani benim duygularım bu. Cemiyetler ne kadar çok ve coşkulu olursa insan o kadar mutlu oluyor. Bizim de bu mutlu günümüze katılanları, bizimle paylaşanları canı gönülden kutluyorum. Büyüklerimin ellerinden öpüyorum. Hepsini sevgiyle kucaklıyorum. Mutluluğumuzu bizimle paylaşan dostlarımıza çok teşekkür ediyorum.”
 


Mikrofonlarımıza konuşan damat Mehmet İşbilen, “Sabrederek bu günlere geldik, mutluyuz. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederiz. Ayağınıza sağlık çok sağ olun.” dedi.
 
Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasiminde genç çiftin mutluluğu görülmeye değerdi. Biz de Öncü Medya ailesi olarak İşbilen ve Öztürk ailelerini tebrik eder, Mehmet ve Tuğçe çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.





HABER: M.KADAŞ
GÖRÜNTÜ: C.A.KUŞ