Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatıyla, 17 günlük tam kapanma döneminde İstanbul Caddesinde başlatılan çalışmaların büyük kısmı tamamlandı. Çalışmalar kapsamında, doğalgaz, elektrik, su, kanalizasyon ve yağmur giderleri, kısa sürede tamamen yenilendi.

Çalışmaları yürüten Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipler, 7 / 24 saat esasına göre, özverili bir şekilde çalışarak çalışmaların kısa sürede tamamlanmasına büyük katkı sağladı.

Bu süre zarfı içerisinde Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer, Fen İşleri Müdürü Okan Kaltu ve Destek Hizmetleri Müdürü Barış Bayrak da sürekli çalışmaları denetleyerek işçileri koordine etti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün “Şehrin Kalbinde Büyük Dönüşüm” sloganıyla başlattığı ‘Kent Estetiği Projesi’nin ilk etabı olan İstanbul Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarının kısa süre içerisinde tamamlanması, büyük bir başarı olarak değerlendirildi.

Beton dökme işlemi ile başlayan üst yapı çalışmalarının ise bayram sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor. Bitirildiğinde araç trafiğine kapatılacak olan İstanbul Caddesi, doğal taşlarla kaplanacak. 

HABER: Savaş ARI