Geçtiğimiz ay Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü tarafından "Yeni Bir Vizyon ile Düzce Belediyesi" sloganı ile tanıtılan Düzce Belediyesi’nin yeni logosu Belediye Meclisinin Haziran ayı 1. birleşiminde oylamaya sunuldu. Yeni logo AK Parti ve MHP'li meclis üyelerinin oyları ile kabul edildi.

ÖNERİLER DİKKATE ALINDI

Mayıs ayı sonunda yapılan logo tanıtım toplantısında, amblemin iyileştirilmesine yönelik gelen önerileri değerlendiren Düzce Belediyesi, amblemde bulunan 1881 yazısında revizyona gitti. 1881 rakamında bulunan "8" rakamı daha belirgin hale getirildi.

AK PARTİ VE MHP’YE TEŞEKKÜR, İYİ PARTİ’YE ‘SÖZDE MİLLİYETÇİ’

Logonun oy çokluğu ile seçilmesinin ardından Ak Parti ve MHP'li meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Özlü, "Amblemi Kayı Boyu Bayrağını çağrıştıran sözde muhafazakar ve milliyetçi bir parti ile onun yoldaşı sosyal demokrat bir partiye rağmen Düzce Belediyesi’nin yeni ambleminin kabulünü sağlayan AK Parti Belediye Meclisi Grubumumuza ve MHP'li Meclis Üyesi değerli kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Yeni amblemimizde Konur Alp Gazi, fethettiği, biz torunlarına yurt yaptığı bu topraklarda, Belediyemizin ebedi sembolü olmuştur. Konur Alp Gazi Diyarı Düzce’ye Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.