Ülke genelindeki 84 şubesiyle hizmet veren Alen Güzellik ve Yaşam Merkezi’nin Düzce Şubesi, 2. yılını kutluyor. Pandemi döneminde hijyen ve temizliğe verdiği önem ve kurumsal kimliğiyle sektörde fark oluşturarak Düzceli kadınların vazgeçilmez noktalarından biri haline gelen Alen Güzellik 2. yılına özel bir sürpriz hazırladı.

Kadınların popüler mekanı Alen Güzellik, yarın düzenlenecek etkinlikte Düzceliler’i ünlü manken ve sanatçı Tuğba Özay ile buluşturacak.  Cedidiye Mahallesi Fevzi Çakmak Sokağı’nda Düzceliler’e saat 14.00’te başlayacak etkinlikte mini bir konser verecek olan Özay, sevenlerine unutulmaz bir gün yaşatacak. Alen Güzellik ve Yaşam Merkezi, 2. yılını tüm personeli ve müşterileriyle birlikte kutlayacak. Öte yandan 2. yıla özel danışanlara tüm uygulamalarda yüzde 50 indirim fırsatı sunulacak.

‘Bizim için en önemli şey danışanlarımızın mutluluğu’

Öncü Ana Haber’de etkinliğin detaylarından bahseden Alen Güzellik ve Yaşam Merkezi İşletme Müdürü İrem Bayraktar, Alen Güzellik’in ülke genelindeki 84 şubesiyle binlerce memnuniyeti olan bir firma olduğuna dikkat çekerek, “Düzce’de de lazer epilasyon, bölgesel incelme, cilt bakımı, kalıcı makyaj ve dövme silme gibi birçok hizmeti olan kurumsal bir firma. Binlerce memnuniyetimiz var. İşimize saygıyla yaklaşıyoruz. Memnuniyet bizim için çok önemli. Bir danışanımızın gülümsemesi için her şeyi veririz. Bu yüzden hijyen ödülümüzde, cihazlarımız FDA onaylı olması ve uzmanlarımızın MEB onaylı olmasıyla danışanlarımıza hizmet veriyoruz. Bu yüzden kısa sürede duyulduk” dedi.

‘Bu daha başlangıç’

Tuğba Özay etkinliğinin daha başlangıç olduğunu ve devamının geleceğini kaydeden Bayraktar, “Tuğba Özay, 15 Aralık Çarşamba günü İstanbul Caddesi’nde mini konser verecek. Kendisi bizlere katılmak istedi. Gerçekten bu düşüncesi için ona çok teşekkür ediyoruz. Konser için de çok yoğun talep ve ilgi oldu. Düzce halkına da ayrıca teşekkür ediyoruz. O gün herkesi keyfini çıkarmaya bekleriz.  Birçok ünlü bize yoğun ilgiyle yaklaşıyor. Bu bir başlangıç. Mutlaka devamı olacak.” diyerek birçok ünlü ismin tercihi olan Alen Güzellik olarak Düzceli kadınlara kaliteli hizmet sunmaya devam edeceklerini kaydetti.