Düzce’de araçlarını kaldırımlara park eden araç sürücüleri nedeniyle neredeyse kaldırımlarda yürümek imkânsız hale geldi. Vatandaşlar, araçlarını kaldırıma park eden sürücüler nedeniyle yolun ortasında yürümek zorunda kalırken, yaya güvenliği de tehlikeye atılıyor. Düzce Belediyesi’nin sorumluluğunda olan kaldırımlara park eden araçlar ile ilgili hiçbir cezai işlem uygulanmaması, bu kadarına da pes dedirtiyor.

Cedidye Mahallesinde araç trafiğine kapalı olan Dönence Sokak üzerine park eden araçlar nedeniyle, vatandaşlar yoldan yürüyemez hale geldi. Sağlı – sollu park eden araçlar, yayaların geçişine izin vermezken, esnaflar duruma isyan etti.

Konu ile ilgili şikayetlerini 0 542 767 18 81 Numaralı Öncü WhatsApp ihbar hattına ileten esnaflar, araç parkları ile ilgili yetkililerden yardım istedi. Konu ile ilgili hemen hemen her gün Düzce Emniyeti ve Düzce Belediyesi Beyaz Masaya şikayette bulunduklarını, ancak bugüne kadar sorunlarının çözülmediğini ifade eden esnaflar, “Müşterilerimiz veya işi olanlar araç parkları yüzünden sokağa giremiyor. Lütfen sesimizi duyurun” dedi.  

Haber: Savaş ARI