Düzce’de şehir merkezinde yayaların yürümesi gereken kaldırımlar, kimi zaman duyarsız sürücüler, kimi zaman ise işletmecilerin göz yumması yüzünden işgal ediliyor.

Kaldırımlara park eden araçlar nedeniyle yolun kenarından yürümek zorunda kalan vatandaşların can güvenliği tehlikeye atılıyor.

Kültür Mahallesi Namık Kemal Sokak üzerinde bulunan bir kafenin kaldırımı kendi park alanı gibi kullanması tepkiye neden oldu.

Konu ile ilgili 0542 767 18 81 numaralı Öncü Haber WhatsApp hattına gönderilen şikayette, söz konusu kafenin önündeki kaldırımların üzerine park eden araçlar nedeniyle vatandaşların zor anlar yaşadıkları belirtildi. 

Tepkili yaya gönderdiği fotoğrafların altına şu notu düştü: “Kültür Mahallesi’nde bulunan Venüs kafenin önündeki ve karşısındaki kaldırım kendilerine mi tahsil edildi acaba? Bu konuyu ses getirecek şekilde an itibari ile gündeme getirirseniz müteşekkir olacağım çünkü yaklaşık on dakika önce 6 aylık kızımla oradan geçerken kaldırımdan inip ilerlemek zorunda kaldığımdan arkadan gelen aracın altında kalıyorduk neredeyse!”

Kaldırım üzerine park eden araçlar nedeniyle yolun kenarından yürümek zorunda kalan vatandaşların, olası bir trafik kazası ile karşı karşıya kalması acil olarak bu soruna müdahale edilmesi gerektiğini gösterdi.

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=tr